Nieuws

Competitie: Speelweek 7

De competitie duurt 14 speelweken en afgelopen weekend was de laatste week van de eerste helft, speelweek 7 dus. Team 1 speelde vrijdagavond als eerste, uit tegen Helios 4. In een koude sporthal in Utrecht liep 't Slot 1 tegen de grootste nederlaag van dit seizoen aan. In vier driesetters trok Helios aan het langste eind en in de andere partijen wist alleen Jelle in zijn single een punt voor het team binnen te halen. Door het 1-7 verlies zakt het team twee plekjes in de poule. Daarin is het nog wel bijzonder spannend: de eerste zes teams  staanop steeds 2 punten van elkaar. Team 2 zette zondag hun reeks overwinningen stevig door. Tegen Hercules 6 werd het 7-1, alleen de tweede mix ging met 17-21 naar de tegenstanders.
Zondag speelden ook onze jeugdteams uit. Team J1 speelde in Wageningen een spannende wedstrijd tegen De Kantjils J5. Driesetters, verlengingen, het zat er allemaal in. Gelijkspel was een eerlijke uitslag geweest, maar De Kantjils profiteerden van het thuisvoordeel: 3-5. 't Slot J2 speelde voor het eerst uit, in Arnhem, tegen Ellaar J7. De Arnhemmers waren sterker, maar 't Slot gaf knap tegenstand. Siebe (vorige week nog uitgevallen met een blessure) pakte de meeste punten, in zijn single en in de dubbel met Berend. Eindstand: 2-4.