Nieuws

Competitie: speelweek 8

In de competitie zijn onze teams begonnen aan de tweede helft. Alle tegenstanders komen weer een keer langs, kansen op revanche! 't Slot 1 kreeg vandaag Nijkerk 1 op bezoek. In de uitwedstrijd was het met veel gepruts, drie drie-setters en zeven verlengingen 4-4, dat moest vandaag beter kunnen. Opnieuw was het spannend en lag het allemaal dicht bij elkaar. Tjalle en Edward pakten overtuigend de mannendubbel (21-11 21-16), Manon en Maaike verloren de vrouwendubbel in drie games (21-18 18-21 16-21). In zijn single kwam Tjalle heel dicht bij een derde game, maar tegenstander John, die nog geen partij heeft verloren deze competitie, was toch weer net te sterk. Manon speelde nog een keer drie games en verloor met 19-21 in de derde. Edward haalde soepel zijn single binnen, Maaike moest daar wat meer moeite voor doen (21-19 20-22 21-13). Zoals als vaker moesten de mixen de doorslag geven. Tjalle en Manon kwamen er (opnieuw tegen John, deze keer met Jenny) niet aan te pas (16-21 9-21). Edward en Maaike maakten hun verlies van de uitwedstrijd goed en brachten met 21-19 21-15 de eindstand weer op 4-4.
't Slot J1 speelde tegen Amersfoort J1. Ook deze wedstrijd was bijna een kopie van de uitwedstrijd. Deze keer speelde ook Max mee, naast Dorus en Joaquin, maar dat maakte geen verschil voor de eindstand. Die was, net zoals in Amersfoort in september, 4-4.