Nieuws

Toernooisucces voor Slot-meiden

Als voorbereiding op de regiocompetitie, die over twee weken begint, organiseerde Badmintonvereniging Houten afgelopen weekend het BV Houten Warming-Up Toernooi. Er kon ingeschreven worden in de seniorencategorieën 1 t/m 8, en in de jeugdcategorieën Onder 11 t/m Onder 17. Namens B.C. 't Slot deden Tjalle en Edward mee. In de mannendubbel haalden ze zowel in de categorie 6 als de 8 de halve finales. Tjalle kwam ook in de mannenenkel 8 tot in de halve finale.
Nog beter deden Quinty en Nicky het, in de leeftijdsgroep Onder 15. In de meisjesdubbel wonnen ze al hun poulewedstrijden en daarmee de 1e prijs. Quinty deed ook mee in de meisjesenkel en haalde daar de finale. Daarin was BV Almere-speelster Sam haar tegenstandster. De meiden maakten er een spannende wedstrijd van en het verschil was minimaal. Sam was uiteindelijk net wat sterker en won met 22-20 en 21-19.